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  3. 福島 食の安全カンファレンス(2015年9月22日開催 inミラノ)実施報告書(FUKUSHIMA FOOD SAFETY CONFERENCE in MILAN SEPTEMBER 22,2015 REPORT)を掲載しました

 福島の現状に関する正しい情報を広く世界に発信し、復興への足取りを確かなものとするため、9月22日にイタリア・ミラノ市にて開催した「福島 食の安全カンファレンス(日伊共同シンポジウム)」の実施報告書を掲載しました。

 同カンファレンスでは、福島県立福島高等学校の生徒2名による最新の放射線量測定装置(D-シャトル)を使用した福島県内外における外部被ばく、および食品の放射能検査と内部被ばくに関する調査発表や、早野龍五 東京大学大学院教授による講演などが行われました。

 実施報告書は下記リンク先からご覧ください。

 

A report on the “Fukushima Food Safety Conference (Joint Japan-Italy Symposium),” which was held on September 22 in Milan, Italy, is now available. The conference was held to disseminate accurate information on the situation in Fukushima to the world at large and to reinforce steps toward the region’s recovery.

At the conference, two students of Fukushima High School presented the results of a study on external exposure and food radioactivity in and around Fukushima Prefecture using “D-Shuttle,” the latest dosimeter available, and a study on internal exposure. A lecture by Professor Ryugo Hayano of the University of Tokyo was also part of the program.

Please access the report from the link below.

 

福島 食の安全カンファレンス(2015年9月22日開催 inミラノ)実施報告書(FUKUSHIMA FOOD SAFETY CONFERENCE in MILAN SEPTEMBER 22,2015 REPORT)

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